– Jeroen Bosch Dweilfestival

Na een welverdiende vakantie hebben we afgelopen weekend acte de présence gegeven in Den Bosch waar we in de gezelligheidsklasse meededen met het Jeroen Bosch Dweilfestival. Een prachtig evenement met wel 75 andere dweilorkesten!
Schermafbeelding 2017-09-10 om 13.15.03
De trein van 10:39u bleek niet voor iedereen makkelijk te halen, het was immers toch zondagochtend… Gelukkig was Jannes net op tijd met de bolderkar! In de Bossche stationshal hebben we toen alvast een pilsje opengetrokken en een bakkie pleur gedronken. Eenmaal compleet liepen we in ganzenpas naar de markt in Den Bosch. Hier ontmoette we onze gastheren voor die dag, Harald en Henk.

Vier keer knallen

Tijdens de hele dag hebben we vier keer moeten optreden. Op verschillende plekken in het centrum hebben we vier keer een spetterend optreden weggegeven. Het was prachtig weer, dus het rondje ging er na elk optreden zeker goed in. Net als de bitterballen, krentenbollen, donuts en de kibbeling. De sfeer was top en het bier vloeide rijkelijk!

Aan het eind van de middag was daar de grande finale met John de Bever (Chamin dacht dat het een mascotte was ”John het Bevertje”), maar Dennis, Niels, Vera en Silke lieten de gelegenheid niet aan zich voorbij gaan door even met hun held te poseren! Je komt immers niet elke dag de zanger van de tophit “Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht” tegen.
John de Bever
Na het vertrek van John bleek als klap op de vuurpijl dat we in de prijzen waren gevallen. We mochten de 3e plek in de gezelligheidsklasse in ontvangst nemen! We werden hierdoor erg verrast en dit maakte het feestje van die dag helemaal compleet.
Langs deze weg willen de de organisatie en Henk & Harald bedanken voor een prachtig evenement en hun enthousiaste begeleiding door de stad!
Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!
Schermafbeelding 2017-09-10 om 13.13.31

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *